är tom...

BarnartiklarLeksakerLyktor och ljushållareHeminredningBarnkläderHushållsartiklarSkönhetsvårdHerr och DamkläderSport & FritidÖvrigt
 
Hand spinner finger spinner ny i förpackning - Blå
Hand spinner finger spinner ny i förpackning - Blå
45.00Kr

Det finns inga recensioner.

Köpvillkor

 

Vi har som mål att alltid ge personlig och hög service till våra kunder. Nedan följer de köpvillkor som vi arbetar efter och som överensstämmer med gällande lagstiftning. Vid frågor kontakta oss.

Priser
Alla priser är i SEK inkl 25% moms. Priset som gäller är det som är angivit den dag kunden gör sin beställning. Eventuella fraktkostnader redovisas innan du bekräftar köpet.

Beställning
Alla beställningar sker via vår Internetbutik. Vi tar alltså inte beställningar via vanlig e-post, telefon eller fax. Det finns inget minsta beställningsvärde. Vi förbehåller oss rätten att logga ditt IP-nummer vid beställning. Vi behandlar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Avbeställning av en order kan göras genom att kontakta oss ända fram tills dess varan har skickats. Därefter står du som kund själv för returfrakten.

Betalning
Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande.

Förskottsbetalning
Du kan välja att betala för dina beställda varor i förskott. Betala in den totala ordersumman på Bankgironummer 5907-5184. Glöm ej ange ditt ordernummer som du har tilldelats i orderbekräftelsen. Leverans sker efter vi har mottagit din betalning. Vi reserverar varorna i 10 dagar i väntan på betalning.

 

Faktura
I kassan väljer du faktura för att handla via faktura.
För att godkänna köpet knappar du in ditt personnummer. Fakturan skickas tillsammans med varorna och du betalar först efter att du mottagit beställningen. Leverans kan endast ske till beställarens folkbokförda adress. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning.
Faktureringsavgift om 39 kr tillkommer.

Kortbetalning via Payson 
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson.

Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Transporter
Vi använder oss av DB Schenker och Posten när vi skickar varor. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till transportbolaget. Om de ej åtager sig skadeansvaret kontaktar du oss.

Fraktavgifter
Fraktavgiften är baserad på beställningens vikt men överstiger aldrig 59kr.

Outlösta paket
För outlösta paket hos debiteras en avgift på 199 kr för frakt och retur.

Leveranstid
Beräknad leveranstid inom Sverige är ca 2-3 arbetsdagar för lagervaror och ca 7-10 arbetsdagar för beställningsvaror. Om en vara är tillfälligt slut, meddelar vi dig beräknad leveranstid. Om leveranstiden skiljer avsevärt mellan olika varor kommer vi att dela upp din leverans. Eventuella merkostnader för detta står vi för. Annars gäller den längre leveranstiden. Vi reserverar oss för oförutsedda förseningar i leveranser som beror på våra leverantörer eller postgången.

Försäljning Europa
Vi säljer och skickar för produkter inom Sverige men även till Europa.
Kontakta oss för information om fraktkostnad.

Reklamation
Om en vara är felaktig, defekt eller slutar fungera vill vi naturligtvis rätta till det. När du får hem din leverans, vänligen kontrollera innehållet med en gång. Om något är fel i leveransen eller på någon vara, kontakta oss så snart du kan. Likaså om en vara slutar fungera som den ska. Bifoga gärna en digital bild om möjligt. Vid eventuell retur och ersättningsvara står vi för fraktkostnaden.

Ångerrätt
Du kan ångra ditt köp 14 dagar efter du har fått hem leveransen, utan att ange någon anledning. Köpesumman återbetalas i sin helhet, exklusive eventuella fraktkostnader, senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan. Skicka tillbaka varan i originalförpackning om sådan finns. Kontakta oss för vidare detaljinstruktioner. Om du utnyttjar din ångerrätt betalar du fraktkostnaden tillbaka själv. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.

Force Majeure
Vi är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse i detta avtal om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten försvårar, förhindrar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet ska anses vara bl. a myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår också myndigheters beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex restriktioner, varningar, försäljningsförbud etc.

Övrigt
Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll. Vi garanterar inte att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende och färg.

Kontakt
Amjott Distribution & Consulting, Opalvägen 53, 26575 Hyllinge
Tfn 0727-310199, info@baggis.se

Dataskyddsförordningen GDPR och personuppgifter

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, adress och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är för att vi ska kunna behandla och skicka din order, kunna skicka uppdatering av orderstatus till din e-postadress, skicka beställningen till din hemadress och få betalt för din beställning hos oss. Kunduppgifter sparas enligt gällande bokföringsregler.

Om du prenumererar på nyhetsbrevet och vill bli borttagen så kan du i nyhetsbrevet klicka på att du vill sluta prenumerera på nyhetsbrevet så tas du bort från listan.

Vi har fått dina uppgifter från dig själv när du fyller i dina personuppgifter vid registrering och beställning i vår e-butik.

Lösenordet du har valt till inloggningen är krypterad i databasen och inget vi har tillgång till.

De personuppgifter vi har om dig delas inte med tredje part annat än då vi är skyldiga att göra så enligt lag.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss, se Kontakta oss sidan hur du når oss.

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Fullständig information om EU:s Dataskyddsförordning GDPR och personuppgifter >>

Fortsätt
01.Batteri Alkaline 1,5V AA LR6 4pack
02.Batteri Alkaline 1,5V AAA LR03 4pack
03.Salt och pepparkar Den vita stenen Shabby Chic
04.Läcker vit hopfällbar tvättkorg i shabby chic stil
05.Glasburk med lock sugrör och praktiskt handtag inga getingar
06.Trendig prydnadskudde 45 x 45 cm med vackra fjädrar i grått


       

Copyright © 2014 baggis.se - E-butik levererad av DistansData